OVER KAWECO

Al meer dan 125 jaar maakt Kaweco pennen van hoogstaande kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht in 1883 in Heidelberg, Duitsland en is daarmee één van de oudste merken op de markt.

In de loop van de jaren werden verschillende modellen en collecties ontwikkeld, maar altijd met herkenbare kenmerken, traditionele eigenschappen en tegelijkertijd innovatief in materiaalkeuzes en kleuren.
In 1911 creëerde Kaweco iets speciaals, nl. de Kaweco “Sport”. Een compacte achthoekige vulpen van slechts 10.5 cm groot die perfect in je broekzak past waardoor je de pen altijd en overal mee kan nemen. Wanneer de dop op de achterkant van de pen wordt bevestigd is de pen 13,5 cm lang en comfortabel in gebruik.
Tot op vandaag blijft de Kaweco “Sport” de ziel van het merk. De pen is doorheen de jaren vrijwel onveranderd gebleven en het ontwerp is nog steeds het populairste uit het hele Kaweco assortiment.

De Kaweco “Sport” collectie is verkrijgbaar als vulpen, balpen, roller en vul- of schetspotlood.
IDC, gevestigd in Brussel, is de exclusieve invoerder en verdeler van Kaweco m.b.t. de Benelux. De volledige Kaweco collectie is bij ons op voorraad, inclusief POS, documentatie en presentatiemateriaal.
De producten van Kaweco zijn heden ten dage meer dan een louter schrijfinstrument. Ze zijn daarnaast ook een modeaccessoire, maar ook en vooral een ideale en betrouwbare reisgezel.

KAWECO SERIES

Classic Sport

Skyline Sport

Frosted Sport

AL Sport

Brass Sport

Steel Sport

AC Sport

Liliput

Supra

Sketch Up

Special

Student

Dia

Perkeo

Calligraphy

Kaweco Collection

Ink

– Basic

– Selected

– Extensive