ARTLINE

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutels tot ons succes.

Wilt u uw ideeën en creativiteit delen? Hebt u hulpmiddelen nodig om uw boodschap te tonen, u uit te drukken en te onderscheiden? Bij Artline is het onze missie om u te helpen door het ontwikkelen van kwaliteitsvolle schrijfinstrumenten, fineliners, markers, die u toelaten om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw eigen universum te creëren!

Sinds 1925 biedt het merk Artline een gamma schrijfinstrumenten aan dat aan elk gebruik is aangepast. Op vandaag beschikken zij over een breed assortiment aan producten en kleuren en blijft Artline de Japanse inktspecialist die de traditie verder zet  door schrijfinstrumenten te ontwikkelen die bijdragen tot het comfort en de creativiteit van zijn gebruikers. Van technische stiften tot permanent markers en speciale markers, er is een Artline voor elke behoefte.

Artline is ook een milieubewust merk dat ernaar streeft zijn producten zo “Eco-friendly” mogelijk te maken met behoud van hun kwaliteit en doeltreffendheid. Het exclusief voor de Benelux ontwikkelde NEAT-gamma is daarvan een perfect voorbeeld. Deze permanente markers zijn navulbaar, bevatten geen xyleen of andere giftige producten en zijn geschikt voor de meeste oppervlakken.  Wat maakt dat ze sinds al die jaren nog steeds aan de top staan? Stabiele kwaliteit en betrouwbaarheid.

ARTLINE SERIES

Permanent Markers NEAT

Permanent Markers

Writing Pens

Drawing Pens

Paint Markers

Calligraphy Pens

Professional markers

Metallic Ink Markers

Brush Pens & Markers

Whiteboard Markers

Fluorescent Markers

Decorite

Poster Markers

Special Markers

Onze bestsellers zijn ook beschikbaar
in de volgende winkelketens